Parhaat juoksukuulokkeet juoksemiseen

Jaa artikkeli

Jos aiot nostaa kuntoasi kevääksi, uudet juoksukuulokkeet ovat loistava tapa antaa itsellesi lisävauhtia sekä lisätä treeniesi tehoa. Mikään ei voi päihittää suosikkikappaleitasi, kun haluat löytää ylimääräisen motivaation juoksu- tai kuntosaliharjoittelusi loppuun saattamiseksi.

Parhaat juoksukuulokkeet tuottavat upean äänen ja tarjoavat hienkestäviä malleja, jotka pysyvät paikoillaan. Valittavana on runsaasti langattomia vaihtoehtoja, joten sinun kannattaa etsiä myös urheilukuulokkeita, joiden akunkesto on hyvä.

Halvoista aidoista langattomista urheilukuulokkeista, jotka irrottavat kaapelin, langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin ja niskanauhakuulokkeisiin, nämä ovat parhaita arvioimiamme urheilukuulokkeita.

Parhaat kuulokkeet ovat pienempiä ja edullisempia kuin koskaan – ja niissä on lähes kokonaan poistettu johdot –, mutta on vaikea tietää, millaista ääntä voit odottaa näiltä pieniltä langattomilta kuulokkeilta ennen ostamista. Lukemalla tämän artikkelin saat kuitenkin selvyyden markkinoiden parhaista juoksukuulokkeista.

1. Adidas FWD-01 NIGHT GREY – Paras yleisesti

FWD-01 tarjoaa 16 tuntia langatonta toistoaikaa hienkestävässä suunnittelussa, joka on optimoitu harjoitteluasi varten. Ergonomisesti suunnitelluissa kuulokkeissa käytetään passiivista läpinäkyvyyttä, jotta kuulet ympäristösi. Huomioithan, että näistä kuulokkeista löytyy myös täysin langaton versio, jonka löydät klikkaamalla tästä linkistä.

2. Sony WF-1000XM3 – Parhaat täysin langattomat kuulokkeet

Hälyä poistavat WF-1000XM3-kuulokkeet ovat täynnä edistynyttä äänitekniikkaa, joka takaa hälyttömän kuuntelukokemuksen lisäksi huikean äänenlaadun.

3. Sony AS210AP – Halvat mutta hyvät

Nauti suosikkimusiikistasi harjoittelun aikana. MDR-AS210AP-kuulokkeissa on säädettävät korvasangat, jotka pysyvät lujasti paikallaan urheilukäytössä, sekä 1,2 metrin johto, jonka ansiosta sinulla on tilaa liikkua. 13,5 mm:n elementit ja optimoitu taajuusalue takaavat kirkkaan ja yksityiskohtaisen äänen.

Kuinka testasimme juoksukuulokkeet

Testitoimittajamme rakastavat juoksemista musiikin kanssa – niin paljon, että teimme jopa testin siitä, voiko kappaleen rytmi vaikuttaa juoksuvauhtiisi.

Juoksemme musiikin kanssa lähes joka päivä, joten olemme yhdessä juossut satoja kilometrejä käyttämällä jokaista tällä sivulla lueteltua kuuloketta.

Kun arvioimme kuulokkeita juoksemiseen, arvioimme niitä avainluokkien, kuten istuvuuden, äänenlaadun ja akun keston, perusteella. Näin valitsimme kunkin juoksijapalautteen luokan testauksen aikana. 

Parhaat kuulokkeet juoksuun


1. Adidas FWD-01 NIGHT GREY

parhaat kuulokkeet urheiluun

Yleisesti paras

  • FWD-01 tarjoaa 16 tuntia langatonta toistoaikaa hienkestävässä suunnittelussa, joka on optimoitu harjoitteluasi varten.
  • Ergonomisesti suunnitelluissa kuulokkeissa käytetään passiivista läpinäkyvyyttä, jotta kuulet ympäristösi.

Kaikki tarvitsemasi säätimet ovat kevyessä, neulotussa, sotkeutumattomassa johdossa, mikä varmistaa kitkattoman liikkeen ja lyömättömän suorituskyvyn lämmittelystä harjoitukseen ja palautumiseen.

Urheilu on jatkuvaa. Niin olet sinäkin.
Huomioithan, että näistä kuulokkeista löytyy myös täysin langaton versio, jonka löydät klikkaamalla tästä linkistä.


2. Sony WF-1000XM3

Parhaat kuulokkeet urheiluun

Parhaat täysin langattomat kuulokkeet juoksuun

  • Kaksi kohinan tunnistinta – Kuulokkeiden pinnalla olevat kaksi mikrofonia, jotka syöttävät eteen ja taakse, sieppaavat enemmän ympäristön ääniä – oli kyseessä sitten lentokoneen matkustamon melu, kaupungin liikenne tai toimiston häly
  • WF-1000XM3-kuulokkeissa on kaikkien aikojen edistyneintä aidosti langattomien kuulokkeiden vastamelutekniikkaa HD-vastameluprosessori QN1e:llä. Voit uppoutua musiikkiin täydellisesti.

HD-vastameluprosessori QN1e alkaa toimia heti, kun se havaitsee taustaääniä. Se poistaa enemmän hälyä lähes kaikilla taajuuksilla ja käyttää myös vähemmän virtaa.


Hälyä poistavat WF-1000XM3-kuulokkeet ovat täynnä edistynyttä äänitekniikkaa, joka takaa hälyttömän kuuntelukokemuksen lisäksi huikean äänenlaadun.


3.Sony AS210AP

kuulokkeet urheiluun

Hyvä ja halvat

  • Pysyvät napakasti juostessakin. Kiinnitä säädettävät korvasangat tukevasti korviisi ja anna biitin viedä mennessään.
  • 13,5 mm:n kaiutinelementti tuottaa ääntä, josta saat tehoa treeniin. Kun voimasi ovat ehtymässä treenin viimeisillä hetkillä, puhdas ja energinen äänenlaatu auttaa jaksamaan loppuun asti

Kuule jokainen yksityiskohta kirkkaana ja selkeänä. 104 dB/mW:n herkkyydellä ja 17–22 000 Hz:n taajuusalueella kuulet äänet yksityiskohtaisen puhtaina myös suurilla äänenvoimakkuuksilla

Luonnollinen akustiikka avoimessa muotoilussa. Ääni virtaa sisään ja ulos kuppikuulokkeiden takaosasta – ja kuulostaa luonnollisemmalta

Valmiina sateeseen, hikeen tai roiskeisiin. Kun sade pieksee maata, roisketiiviit kuulokkeet toimivat treenin loppuun asti

Lisää joustavuutta 1,2 metrin johdollaTarpeeksi pitkän johdon ansiosta voit liikkua vapaasti juoksumatolla tai kaduilla


Mitä siis ottaa huomioon valitessasi kuulokkeita?

Alla luettelemme tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun tulee ottaa huomioon valitessasi parhaat juoksukuulokkeet itsellesi.

Olemme tehneet valintamme niin, että kaikissa esittelemissämme kuulokkeissa täyttyvät kaikki ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Kun aiot siis ostaa kuulokkeet urheiluun, löydät tästä artikkelista alan parhaat.

Istuvuus 

Parhaat juoksukuulokkeet istuvat mukavasti. Tarkoitus on, että voit ajatella juoksuasi etkä kipeitä korviasi. Tämä istuvuus vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon ulkopuolista ääntä ne päästävät sisään sisään – ihanteellista tasapainon löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

Jotkut juoksijat pitävät silmuista, jotka sopivat syvälle korviin ja estävät kaiken ulkopuolisen melun, jolloin he voivat koventaa kappaleita, kun taas toiset pitävät paljon ympäristöäänistä ja tällöin myös löysemmästä istuvuudesta. (Jälkimmäinen istuvuus on turvallisempi ulkona juoksemiseen ja muiden ihmisten pariin.)

Koska ulkomaailmasta eristämisen pitäisi tuottaa selkeämpi ääni, odotimme parempaa äänenlaatua korvaan tiukasti istuvilta nappikuulokkeilta kuin kuulokkeilta, jotka päästävät sisään paljon melua. On kuitenkin yhä yleisempää, että kuulokkeet tarjoavat ympäristöäänitilan, joka käyttää nappikuulokkeen mikrofonia tuomaan sisään ulkopuolista melua säilyttäen samalla tiukan istuvuuden.

Kestävyys

Vaikka testaamme kutakin käynnissä olevaa nappikuulokeparia vähintään kahden viikon ajan

Mutta pyydämme testaajiamme keskustelemaan siitä, miltä kuulokkeet tuntuivat. Pitkän aikavälin laadunarviointia varten tarkistimme Amazonin ja muiden jälleenmyyjien käyttäjien arvostelut havaitaksemme jatkuvat ongelmat.

Lisäksi päivitämme havaintomme täällä, jos ongelmia ilmenee jatkaessamme näiden mallien käyttöä.

Veden- ja hienkestävyys

Kenelläkään testaajistamme ei ollut ongelmia veden tai hien erittymisen kanssa, mutta pitkän aikavälin testissä kosteus ja suola voivat tuhota kuulokkeet, jotka eivät pysty hylkimään niitä.

Otimme siis huomioon kunkin laitteen IP-luokituksen. 

Liitettävyys ja akun kesto

Pyysimme myös testaajia arvioimaan, kuinka nopeasti ja helposti juoksukuulokkeet liittyivät heidän puhelimiinsa ja kuinka kauas he pääsivät puhelimistaan ​​ennen signaalin katkeamista.

Lisäksi tallensimme kaikki keskivaiheen yhteysongelmat. Akun käyttöiän arvioimiseksi vertasimme valmistajien väitteitä testaajien kokemuksiin ja havaitsimme eroavaisuuksia niiden esiintymispaikassa.

Päivitämme tätä yhteenvetoa jatkuvasti parhaiden juoksukuulokkeiden testivaikutelmillamme.

Kirjoittaja

Olen innokas juoksija ja freelancer-kirjoittaja, joka erikoistuu terveys- ja hyvinvointiaiheisiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten asiakkaiden palvelemisesta ja pyrin aina tuottamaan laadukasta ja informatiivista sisältöä

Jaa artikkeli