Paras rasvanpolttaja juoksijalle ja treenaajille (2023)

Jaa artikkeli

Ensimmäiset askeleet painonpudotukseen ja laihtimiseen ovat laskennallinen ruokavalio ja suunniteltu treenaaminen. Laiminlyö nämä kaksi olennaista kohtaa, niin mikään määrä rasvaa polttavia pillereitä ei vie sinua lähemmäksi tavoitteitasi. Kuitenkin, jos ruokavaliosi ja harjoituksesi on suunniteltu, rasvanpolttaja voi auttaa sinua toteuttamaan sunnitelmasi ja pääsemään tavoitteisiin. Tietenkin sinun on tiedettävä, mitä ostat ja mikä on tärkeintä.

Poistimme arvailun prosessista listaamalla meidän mielestä parhaat rasvanpolttajat. Ne sisältävät ainesosia, joiden on osoitettu auttavan rasvanpudotuksessa (kun niitä käytetään yhdessä terveellisen ruokavalion ja liikunnan kanssa). Jos haluat perehtyä aiheeseen myös enemmän, kerromme kuinka rasvanpolttimet toimivat ja niissä oleviin ainesosiin.

Mikä on hyvä rasvanpolttaja juoksijalle ja treenaajille?

Tämä on aito kysymys, joka sinulla saattaa olla jo nyt. Olet saattanut jo pudottaa painoa huomattavasti. Rasvanpolttajat auttavat sinua kuitenkin pääsemään helpommin tavoitteeseesi.

Katsotaanpa, miksi juoksijoiden rasvanpolttoaineet tarkoittavat niin suurta asiaa. Sinun on poistettava kehostasi 7000–8000 kaloria, jotta voit pudottaa painoa 1-2 kiloa Tämä 8000 voidaan saavuttaa syömällä sillä tavalla, että olet kalorivajeessa, treenaamalla, juoksemalla tai lenkkeilemällä, käyttämällä lisäravinteita tai parhaita rasvanpolttajia

Juokseminen on kaloreita vaativa prosessi, ja kun ponnistelet suuren energiantarpeen tyydyttämiseksi, järjestelmäsi käyttää enimmäkseen hiilihydraatteja välittömien tarpeiden täyttämiseen. Rasva puolestaan ​​on toissijainen energiavarasto, jota käytetään hieman alhaiseen ja tasaiseen energian saantiin. Joten kun otat rasvanpolttajan, näiden tuotteiden termogeeninen vaikutus kiihdyttää sisäistä aineenvaihduntaasi siihen optimaaliseen kohtaan, jossa keho siirtyisi hiilihydraateista rasvaan energian saamiseksi.

Näin ollen polttaisit enemmän rasvaa hiilihydraattien sijaan juostessasi rasvanpolttajien kanssa, kuin juoksemalla ilman niitä.

Paras rasvanpolttaja

1. Metaburn rasvanpolttaja

paras-rasvanpolttaja

MetaBurn on luonnollinen ravintolisä painonhallintaan, jolla on dokumentoitu vaikutus aineenvaihduntaan, verensokeritasoihin ja ruokahaluun.

Metaburn sisältää ainesosia, joilla on dokumentoitu vaikutus painonhallintaan, verensokeritasoon ja rasvanpolttoon.

MetaBurnista löytyy muun muassa wakame-uutetta, ainesosaa syötävästä merilevästä, jota on kasvatettu vuosisatojen ajan Japanissa ja Koreassa. Tämä merilevä voi auttaa helpottamaan painonpudotusta, koska se vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan. Wakamen pitäisi myös auttaa vähentämään ruokahalua.

Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä puolestaan voi auttaa hillitsemään makeanhimoa. Kromi edistää myös normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Camellia sinensis ja painonhallinta

Camellia sinensis -kasvin lehdestä tehdyn teen on osoitettu auttavan painonhallinnassa.

Camellia sinensis voi:

  • Auttaa painonhallinnassa
  • Stimuloida lipidien hajoamista
  • Tukea lipidiaineenvaihduntaa
  • Tukea aineenvaihduntaa ja rasvan hapettumista
  • Edistää aineenvaihduntaa
  • Auttaa painonhallinnassa
  • Vähentää ruokahalua

2. Sinutral rasvanpolttaja

paras-rasvanpolttaja

Nyt on sinun vuorosi polttaa rasvaa nopeasti! Monet laihduttajat ovat kokeilleet erilaisia rasvanpolttajia ja joutuneet pettymään tuloksiin; ne toimivat huonosti tai eivät ollenkaan. Sinutral on poikkeus, sillä sen ainutlaatuinen patentoitu aineisosa Sinetrol® Xpur on tutkitusti tehokas. Sinutral on auttanut tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pääsemään pysyvästi eroon ylipainostaan. Menestyksekäs rasvanpolttaja nopeaan painonpudotukseen on kehitetty erityisesti suomalaiselle vartalolle.

Sinutral on 100 % puhdas luonnontuote. Se on todettu tehokkaaksi riippumattomassa tieteellisessä tutkimuksessa ja auttaa sinua laihtumaan nopeasti. Aktiivisena ainesosana vaikuttavat appelsiineista, veriappelsiineista, greipistä ja guaranasta valmistettu ainutlaatuinen sitrusuute Sinetrol® Xpur, joka luonnollisesti lisää kehon rasvahappojen vapautumista.

Toisin kuin muut markkinoiden tehottomat ja haitalliset rasvanpolttajat, Sinutral ei sisällä vahingollisia ja stimuloivia aineita. Sinutralin patentoitu uute Sinetrol® Xpur takaa varman, turvallisen ja tehokkaan painonpudotuksen ilman sivuvaikutuksia. Älä menetä mahdollisuuttasi kokeilla rasvanpolttajaa, joka todella toimii! Tarjoamme ensimmäisen kuukauden, jotta voit kokeilla tuotetta riskittä. Veloitamme ainoastaan toimituskulut!

Vuoden 2022 rasvanpolttaja, joka antaa 100 % tuloksia!

“Alussa en huomannut mitään Sinutralin käyttövaikutuksia ja olin hyvin epäileväinen. Muutaman päivän jälkeen kuitenkin huomasin, kuinka mielialani parani ja huomasin olevani virkeämpi! Painoni alkoi pudota puoli kiloa päivässä. Tunsin oloni upeaksi ja totesin, ettei minun tarvitse edes urheilla ja silti laihdun! Suuri kiitos Sinutral-tiimille tämän tehokkaan supertuotteen tuomisesta Suomen markkinoille. “

“Olen pitkään kärsinyt huonosta itsetunnosta ylipainoni takia. Perheeni oli jatkuvasti huolissaan terveydestäni ja elämä oli aika vaikeaa. Tavallisesti olen skeptinen internetistä tilattavia tuotteita kohtaan, mutta ystäväni suositteli minua kokeilemaan Sinutralia. Voin sanoa, että se muutti elämäni! Onnistuin laihtumaan 28 kiloa lyhyessä ajassa ja elämä hymyilee taas! Tunnen oloni itsevarmemmaksi ja olen myös innostunut aloittamaan kuntoilun. Lisäksi, vältän nykyisin kivuliaat polvi- ja nivelongelmat. Olen kiitollinen, että tartuin mahdollisuuteen, koska rakastan uutta elämääni ilman ylipainoa.”


Mitä huomioida ennen rasvanpolttajat ostoa?

Kuten useimpien lisäravinteiden kohdalla, on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset tavoitteesi ennen tuotteen ostamista. Tässä tapauksessa sinun kannattaa punnita etsimiesi ainesosien tyypit, aika, jolloin käytät rasvanpolttoa ja/tai harjoittelua, ja hinta, jonka olet valmis maksamaan.

Ainesosat

Ensinnäkin sinun kannattaa harkita, minkä tyyppistä mahdollista rasvanpolttoa etsit. Kuten keskustelimme, rasvanpolttimet käyttävät ainesosia, jotka voivat auttaa rasvan hapettumista, termogeneesiä ja ruokahalun vähentämistä. Vaikka monet rasvanpolttimet sisältävät ainesosia, jotka tekevät kaikki nämä kolme asiaa, tuote painottuu usein voimakkaammin kohti jotakin näistä kolmesta. Ennen kuin päätät, minkä rasvanpolttimen haluat ostaa, sinun tulee harkita, mitkä näistä prosesseista haluat priorisoida.

Haluat myös varoa patentoituja ainesosien sekoituksia. Suosittelemme pysymään tuotteissa, jotka paljastavat jokaisen rasvanpolttajan ainesosan annoksen. Jos tuotteessa luetellaan patentoitu seos ilman annostusta, sinulla ei ole mitään mahdollisuutta tietää, mitä saat lisäravintoosi tai voiko saamasi annos olla tehokas.

Ajoitus

Vaikka voit ottaa rasvanpolttajasi aamulla herätessäsi nopeuttaaksesi aineenvaihduntaa, monet ihmiset haluavat ottaa rasvanpolttajansa ennen harjoittelua. Jos olet yksi näistä ihmisistä, sinun kannattaa harkita stimulantteja – kuten kofeiinia – rasvanpolttimessasi. Jos olet aamutreeniihminen, hienoa – olet hyvä lähtemään.

Jos kuitenkin haluat treenata mieluummin myöhään illalla, sinun kannattaa valita rasvanpolttaja, joka ei sisällä piristeitä. Jos otat kofeiinia sisältävän rasvanpolttimen liian myöhään päivällä, se saattaa häiritä untasi.

Hinta

Useimpiin rasvanpolttajiin kuuluu tyypillisiä isoja hitsausaineita – cayennepippuria, kofeiinia ja vihreää teetä – mutta jos olet valmis jakamaan vähän ylimääräistä rahaa, jotkin rasvanpolttimet voivat sisältää myös lisäaineita, kuten HMB tai DMAE, jotka voivat auttaa ulkopuolisissa asioissa. rasvanpoltto (tässä tapauksessa lihasten säilyttäminen ja mieliala).

Kuinka rasvanpolttajat vaikuttavat?

Ainoa tapa oikeasti laihduttaa ja pudottaa painoa on olla kalorivajeessa. Mutta tässä vaiheessa rasvanpolttaja  voivat tulla mukaan kuvioihin, koska ne tukevat rasvanpolttoa ja tekevät siitä niin sanotusti helpompaa.

Rasvanpolttaja ei ole mikään taikapilleri, joka saa painosi putoamaan huimasti jo ensimmäisenä päivänä, kun istut kotona sohvalla. Hyvä rasvanpolttaja on sen sijaan sekä piristävä että ruokahalua vähentävä, jotta voisit treenata samalla intensiteetillä eikä sinun tarvitse kärsiä suunnattomasta näläntunteesta jokaisena hetkenä päivässäsi. Esimerkiksi juostessa, nälän tunne voi viedä motivaation kokonaan pois.

Helpottaaksesi oloasi, kun pudotat painoa on lupa olla tiukempi ruokavalion kanssa, mikä auttaa saavuttamaan parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Lisäksi on useita tuotteita ja ainesosia, jotka kiihdyttävät tätä vaikutusta muun muuassa. stimuloimalla aineenvaihduntaa, mikä nostaa energiankulutusta sekä lisäämällä varastoidun rasvan vapautumista ja liikkumista.

Yhdistämättä näitä ominaisuuksia säännölliseen liikuntaan ja harkittuun ruokavalioon ei kannata odottaa merkittäviä tuloksia rasvanpolttajien avulla!

Rasvanpolttajan teho on usein yksilöllinen ja voi olla erilainen eri ihmisillä riippuen elämän tavoista ja motivaatiosta rasvanpolttamista kohtaan. Löytääksesi sen oikean tuotteen, joka sopii parhaiten juuri sinulle, voit kokeilla eri tuotteita, joita löydät esimerkiksi tästä artikkelista. On kuitenkin olemassa tuotteita, joissa on erilaiset ominaisuudet, ja ne jaetaan yleensä ryhmiin, jotka on nimetty niiden erityisten ominaisuuksien mukaan.

Useimpiin saatavilla oleviin rasvanpolttajiin on yritetty sisällyttää tasapainoisesti monia erilaisia ominaisuuksia, jotta saataisiin luotua mahdollisimman täydellinen tuote, kuten esimerkiksi suosittelemamme Sinutral. Monien erilaisten ainesosien suhteet, jotka lopulta muodostavat ominaisuuksia, voivat kuitenkin olla erilaisia tuotteesta riippuen. 


Rasvanpolttajat voivat tuoda jaksamista ja keskittymistä

Tuotteet ryhmässä “Piristävät rasvanpolttajat” sisältävät yleensä ainesosia, jotka stimuloivat keskushermostoa, mikä johtaa parempaan keskittymiseen. Yksi näistä aineista on kofeiini, joka piristää ja parantaa keskittymistä. Ne ovat kaksi hyvin haluttua ominaisuutta, kun aikoo harjoittaa tavoitteellista ja energiaa vievää treeniä kalorivajeen aikana. Kofeiini helpottaa treenien toteuttamasti huomattavasti

Jotta voisit pudottaa painoa, mutta säilyttää samalla suorituskykysi juostessasi tai treeneissä, voivat virkistävät rasvanpolttajat tuoda helpotusta. Lisäksi piristävät aineet, kuten kofeiini auttaa sinua olemaan aktiivinen päivän mittaa, mikä johtaa suurempaan kalorin kulutukseen.


Ruokahalua hillitsevät rasvanpolttajat

Monet erilaiset tekijät näyttävät vaikuttavan siihen, mitä ja kuinka päätämme syödä. Nälkä, kylläisyyden tunne ja ruokahalu ovat monimutkainen järjestelmä, jota ei voi täysin selittää, mutta joita ohjailevat sekä kehon fysiologiset että psykologiset muuttujat.

Jos tavoitteena on painonpudotus, on tärkeää keskittyä sekä ruokavalioon että harjoitteluun, sillä energiansaannin vähentäminen on ratkaisevan tärkeää tehokkaassa painonpudotuksessa. “Ruokahalua hillitsevät rasvanpolttajat” voivat helpottaa painonpudotusta vähentämällä henkisesti rasittavaa näläntunnetta. Sen ansiosta tulet myös kylläiseksi nopeammin pienemmästä määrästä ruokaa.

Esimerkkinä ainesosasta on glucomannan joka tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Muita ainesosia joita nämä tuotteet saattavat sisältää ovat synefriini, vihreä tee ja kromi. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.


Termogeeniset rasvanpolttajat

Termogeeninen tarkoittaa lämmöntuotantoa. Kun syömme tai juomme jotakin, sen muuntaminen ja hajottaminen vaatii energiaa.

Olet varmasti huomannut joskus syötyäsi mausteista ruokaa miten kehosi alkaa lämmetä ja sinulla on yhtäkkiä kuuma, johtuen näistä mausteista. “Termogeeniset rasvanpolttajat” ryhmään kuuluu tuotteita jotka esimerkiksi sisältävät mausteita ja kofeiinia. Ne lisäävät hetkellisesti kehon lämmöntuotantoa. Lisääntynyt lämmöntuotanto voi johtuu suurempaan kalorin kulutukseen.


Stimulantittomat rasvanpolttajat

Stimulantit on yhteisnimitys aineille, jotka eri tavoilla vaikuttavat piristävästi kehoon. Nämä aineet vaikuttavat keskushermostoon ja voivat jatkuvassa käytössä tai suurina määrinä käytettynä altistaa kehoa stressille. Piristävien ominaisuuksien seurauksena ne voivat myös aiheuttaa unihäiriöitä, mikä voi johtaa väsymykseen.


Hyvä tietää

Muita tärkeitä osia onnistuneeseen painonpudotukseen ovat proteiinit ja aminohapot. Näitä ravintoaineita on erityisen tärkeä saada riittävästi laihuttamisen aikana, sillä ne ehkäisevät lihasten hajoamista kun olet vähäisillä kaloreilla. Tätä emme tietenkään halua.

Pyri pitämään päivittäinen proteiininsaantisi vähintään 1,5 gramma painokiloa kohden. Vähintään puolet tästä pitäisi saada “tavallisesta ruoasta”. Hyvä tapa on myös saada ne lisäravinteista, kuten proteiinijauheesta.


Yhteenveto rasvanpolttajasta

Vaikka terveellinen ruokavalio, kalorivaje ja johdonmukainen harjoittelu ovat parhaita välineitä laihduttamiseen, rasvanpolttimet voivat olla hyödyllinen lisä. Jos ravitsemus- ja harjoitusrutiinisi ovat kohdallaan, rasvanpolttoaineet voivat auttaa sinua tukahduttamaan ruokahaluasi, lisäämään aineenvaihduntaa ja polttamaan hieman ylimääräistä rasvaa.

Ennen kuin aloitat rasvanpolttolisän käytön, on tärkeää keskustella lääkärisi kanssa nähdäksesi, voisiko tämä paras rasvanpolttaja olla sinulle oikea. Kun olet valinnut etsimäsi rasvanpolttajan, tämä nettisivu voi auttaa sinua muussa.

Kirjoittaja

Olen motivoitunut kirjoittaja ja olen intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Juokseminen ja pyöräileminen on ollut intohimonani aina kuntosalilla treenaamisen ohella.

Jaa artikkeli