Paras naisten sähköpyörä 2023 – Top 3

Jaa artikkeli

Parhaan naisten sähköpyörän valitseminen voi olla hankalaa. Sen vuoksi tässä paras naisten sähköpyörä listassa esittelemme mielestämme 3 parasta naisten sähköpyörää

Naisten sähköpyörä on naisille tarkoitettu versio moottoriavusteisesta pyörästä, joka vie osan polkemisen vaivasta. Parhaat sähköpyörät ovat kuin perinteiset pyörät, mutta niissä on akku ja moottori. Tämä tarkoittaa, että myös sähköpyöristä on olemassa maantie-, hybridi- ja sorakohtaisia ​​versioita, mikä tarkoittaa että valikoima on sähköpyörien osalta hyvin kattava.

Naisten sähköpyörämalleissa on naisten satula sekä kapeampi ohjaustanko, mikä auttaa varmistamaan, että pyörä sopii nimenomaan naiselle.

Kaikki naiset eivät kuitenkaan halua naisille tarkoitettua pyörää. Naisille tarkoitetut sähköpyörät tarjoavat kuitenkin valikoiman kokoja, jotka sopivat paremmin lyhyemmille pyöräilijöille. Näissä pyörissä esimerkiksi tanko on usein kapeampi.

Markkinoilla on yhä enemmän naisille tarkoitettuja sähköpyöriä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi – olivatpa ne käytännöllisiä tai suorituskykyyn perustuvia, alla luettelemamme valikoima auttaa sinua saavoittamaan tavoitteesi riippumatta siitä, mitä ne ovat.

 • 1. Helkama e-Ainotar

  Paras naisten sähköpyörä
  • Paras naisten sähköpyörä 2023
 • 2. Momas Balance

  Paras naisten sähköpyörä
  • Paras naisten edullinen sähköpyörä 2023
 • 3. Esperia Ecobike

  Paras naisten sähköpyörä
  • Paras naisten taitettava sähköpyörä 2023

Mikä on paras naisten sähköpyörä?

Paras sähköpyörä naiselle on tällä hetkellä Helkama e-Ainotar sähköpyörä. Tässä sähköpyörässä yhdistyy naisten kannalta tärkeimmät ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.


1. Helkama e-Ainotar

Paras naisten sähköpyörä

Paras naisten sähköpyörä 2023

Helkama e-Ainotar on uutuus ja liittyy nyt myös sähköistettyjen Helkaman klassikkomallien joukkoon! Luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn kaikenlaisiin sääolosuhteisiin!

Maisemat vaihtuvat vaivatta seitsemänvaihteisella kevyellä Ainottarella, joka erottuu joukosta herkullisen punaisessa sävyssään. Miltei äänetön, kompakti ajoyksikkö, jonka luonnollinen ajotuntuma mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Ainottaressa on turvallinen jalkajarru takana ja edessä huoleton rullajarru. Pyörässä on kiinteänä kompakti ja helppolukuinen 1,4 tuuman LCD näyttö, josta säädät matkaa ja nopeutta sekä otat yhteyden bluetoothin avulla E-TUBE-sovelluksiin.

Pyörässä on kattava vakiovarustelu: runkolukko, etukori, akkukäyttöiset LED-valot ja seisontatuki. e-Ainottaressa on e-Ainosta poiketen suuremmat ja kapeammat 28″ (47-622) renkaat, jotka rullaavat kaupunkiajossa astetta sulavammin kuin e-Ainossa. Akun lataaminen käy helposti pyörässä tai akun voi ottaa kotiin ladattavaksi mukana tulevalla laturilla.


2. Momas Balance 2023

Paras naisten sähköpyörä

Paras edullinen naisten sähköpyörä 2023

Tämä on sporttinen, mukava sekä monikäyttöinen naisten sähköpyörä todella edulliseen hintaan.

Tätä monikäyttöistä sähköpyörää on helppo käyttää lyhyillä matkoilla kaupungissa sekä pitkillä ajoilla maastossa, asfaltilla tai soralla.

Ylämäkiä? Ne eivät ole ongelma tälle tehokkaalle pyörälle. Siinä on puhdas muotoilu harkituilla yksityiskohdilla, keskelle asennettu kampimoottori Bewolta, Shimanon vaihteet ja Tekktron jarrut sekä integroitu akku Samsungilta jonka toimintasäde on jopa 100 kilometriä. Tämä tekee Momas Balancesta tehokkaan ja luotettavan sähköpyörän, joka on erittäin kätevä.

Se, että moottori on asennettu keskelle tarkoittaa, että se toimii optimaalisella nopeudella koko ajan. Itse asiassa keskelle asennettu moottori on paras moottorijärjestelmä sähköpyörille; sillä on edistyksellisin teknologia ja uusimmat innovaatioratkaisut.

Naisten Momas Balance -sähköpyörässä on vakiona Tekro-jarrut ja Shimano-vaihteet. Elektroninen näyttö näyttää nopeuden, akun ja matkan jne. Lisää tilaukseen Twoc-äänitorvi, joka on halpa henkivakuutus ja lisävaruste, jolla kaikki pyörät on hyvä varustaa. 

Naisten sähköpyörä optimoidulla moottorilla

Kun normaali moottori sammuu välittömästi 25 km/h nopeudesta, optimointi johtaa tehon alenemiseen laillisen 10 prosentin nopeuden lisäyksen lisäksi. Samaan aikaan optimointi tarkoittaa, että moottori säästää jopa 20 % enemmän energiaa ja lisää kantamaa.


3. Esperia Ecobike

Paras naisten sähköpyörä

Paras naisten taitettava sähköpyörä 2023

20″ sähköpyörä, taittopyörä, alumiinirunko, 6 vaihdetta Shimano TY21, moottori 36V 250W, akku 36V 10,4 Ah, latausaika 4-6 h. Ajomatka jopa 70 km yhdellä latauksella. Akku on lukittu, mutta voit avata sen myös avaimella , poistaa akun ja ladata sen.

Mukana on kaikki mitä tarvitset (lokasuojat, ketjusuoja, tavarateline, valot), jotta voit nauttia pyöräilystä täysillä. Sähköpyörällä nautit ajamisesta sekä vastatuulessa että ylämäkeen. Sopii 150-185 cm pitkille pyöräilijöille, minkä vuoksi se on erityisen hyvä pienikokoisille naisille.


Kuinka valita paras naisten sähköpyörä?

Jos etsit parasta naisten sähköpyörää, voit valita joko erityisesti naisille suunnatun pyörän tai unisex-mallin, joka sopii tilanteeseen. Harkittavia asioita ovat tarjolla olevat koot, moottorin tarvitsema teho, akun käyttöikä ja jousituksen liike.

Naisten pyörän suunnittelussa on kaksi lähestymistapaa. Ensimmäinen on se, että unisex-runko on varustettu naisille kohdistetuilla kosketuspisteillä, kuten satulalla ja mahdollisilla kädensijoilla, ja jousitusvirityksellä, joka sopii kevyempään naisten keskimääräiseen painoon.

Toinen lähestymistapa on täysin naisille tarkoitettu, jossa itse rungossa on selkeä geometria, joka on suunniteltu erityisesti naisille käyttämällä vain naisten kehon mittatietoja, sekä erilaisia ​​kontaktipisteitä.

Käydään nyt läpi muutama asia joihin naisten kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota useimmissa tapauksissa hankkiessaan sähköpyörää.

1. Sähköpyörän paino

Suurin ero sähkö- ja tavallisten pyörien välillä on lisätyt sähkökomponentit. Sähköpyörän moottori ja akut lisätään sähköpyörään, mitkä ovat melko raskaita komponentteja. Jos sähköpyörän paino ei sovi ajajan vartalon kokoon, tulee ohjaamisessa olemaan ongelmia. Se voi olla jopa haastavampaa yrittäessäsi pysäköidä tai jarruttaa ajon aikana. Pienen naisen on valittava hänelle sopivin pyörä.

Useimmissa tapauksissa noin 25 kg:n pyörän paino on ihanteellinen useimmille naisille.

2. Sähköpyörän koko

Eräs näkyvä ero miesten ja naisten e-pyörien välillä on niiden runkojen koossa. Tyypillisesti naiset ovat pienempiä kuin miehet ja heillä on lyhyemmät kädet ja jalat. Naisten sähköpyörien rakenne on tämän vuoksi kompaktimpi, kuin miesten.

3. Sähköpyörän muoto

Poikkitangon puuttuminen helpotti naisten nousemista pyörälle aikana, jolloin he käyttivät pääasiassa hameita ja mekkoja, mikä johti vaihteluihin runkorakenteessa. Miesten polkupyörissä on usein poikittaisrunko, kun taas tyypillisissä naisten pyörissä on usein matala rakenne (tunnetaan myös nimellä läpivientirunko tai avoin runko).

4. Sähköpyörän satula

Ajon aikana sinun tulee tuntea olosi mukavaksi. Miehillä on yleensä kapeat satulat sähköpyörissään, kun taas naisilla on leveämmät satulat lantion muodon mukaan. Tämä muotoilu tarjoaa parhaan tuen naisille. Sähköpyörän hankkiminen sukupuoleen sopivalla satulalla on viisasta erityisesti silloin, jos aiot tehdä pidempiä matkoja.

Vaikka sähköpyörässäsi ei kuitenkaan olisi valmiina naisille sopivaa satulaa, voi sen useimmissa tapauksissa vaihtaa.

5. Sähköpyörän tanko

Naisten kapeamman leveyden vuoksi heidän polkupyörissään on usein lyhyempi ja ohuempi ohjaustanko. Ohjaustanko on myös sijoitettu hieman korkeammalle naisille, jotta heillä on helppo saada siitä kiinni lyhyemmilläkin käsivarsilla. Miesten pyörissä on leveämmät ohjaustangot, jotka on asetettu alemmas, jotta ne sopivat pitkiin käsivarsiin ja leveisiin hartioihin.

6. Sähköpyörän tarjoama säilytystila

Koska useimmat naiset ottavat repun tai ylimääräisiä matkatavaroita mukaansa, on erittäin tärkeää tarkistaa, että pyörässäsi on riittävästi säilytystilaa. Monissa e-pyörissä on sisäänrakennetut korit tai korikiinnikkeet pyörien etu- tai takaosassa. Kun niitä käytetään päivittäistavaroiden ja muiden tavaroiden kuljettamiseen takaisin kaupoista matkalla toimistoon, ovat nämä korit ovat hyödyllisiä.

Yhteenveto naisten sähköpyörästä

Erot miesten ja naisten sähköpyörien välillä ovat samankaltaisia ​​riippumatta siitä, minkä tyyppistä pyörää harkitset. Eli erot ovat siis samanlaisia, vaikka etsinnässä olisi paras sähkömaastopyörä tai paras fatbike sähköpyörä.

Sen lisäksi, että saatavilla on värejä, jotka yleensä houkuttelevat naisia, naisten pyörät ovat yleensä matalampia. Tämä johtuu siitä, että naiset ovat yleensä lyhyempiä kuin miehet. Siksi tämän sukupuolen pyörät on valmistettu vastaavasti.

Eroja miesten ja naisten sähköpyörien välillä on myös esimerkiksi niiden muodossa sekä tarjoamassa säilytystilassa.

Kirjoittaja

Olen innokas juoksija ja freelancer-kirjoittaja, joka erikoistuu terveys- ja hyvinvointiaiheisiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten asiakkaiden palvelemisesta ja pyrin aina tuottamaan laadukasta ja informatiivista sisältöä

Jaa artikkeli