nike-juoksukengät

Nike juoksukengät – Katso testivoittaja

Jaa artikkeli

Siitä lähtien, kun Phil Knight ja Bill Bowerman alkoivat kokeilla kenkien suunnittelua vuonna 1964, Nikellä on ollut yksi tavoite: auttaa juoksijoita juoksemaan nopeammin ja pidemmälle kuin koskaan ennen. Jos olet Swooshin fani ja aiot ostaa Niken juoksukenkiä, meidän ei tarvitse kertoa sinulle, että olet valinnut oikean brändin. Eliud Kipchogen käyttämistä hiilikuitulevyistä Pegasus-juoksukenkiin kaikki Niken tuottamat juoksukengät auttavat sinua saavuttamaan seuraavan tavoitteesi.

Aloitetaan sanomalla, että yksittäisiä parhaita Niken juoksukenkiä ei ole olemassa. Kuten yhden parhaista juoksukelloista tai täydellisten urheiluliivien löytäminen, se on henkilökohtainen valinta ja riippuu siitä, kuinka juokset, jalkojen muodosta sekä maastosta, jossa juokset. Nike on kuitenkin yksi maailman suurimmista brändeistä syystäkin, rakasta niitä tai vihaa niitä, he osaavat juoksukenkien luomisen.

Olemme testanneet parhaat Niken juoksukengät moneen eri tarkoitukseen. Otimme huomioon eri maastot, kuten polut, asfaltti ja kaupunki maaston. Maaston vaikutus kenkien valitsemiseen on iso tekijä.

Mietimme myös mihin tarkoitukseen kengät tulevat. Maratoniin, pikajuoksuihin ja polkujuoksuun kannattaa valita eri Niken juoksukengät, jotta saat niistä parhaan hyödyn. Testasimme myös yleisesti parhaat Niken juoksukengät, jotka löydät listastamme ensimmäisenö.

Nike Air Zoom Pegasus 39 – Paras kaikkeen


Pegasuksen edellinen sukupolvi koki suuria muutoksia, mutta Peg 39 on suhteellisen pieni päivitys verrattuna niihin. Nämä Niken juoksukengät ovat loistavat aloittelijalle, mutta myös kokeneelle juoksijalle.

Nike Air Zoom Alphafly Next% juoksukengät – Maratoniin


Alphafly on Niken juoksukengät, mitä Eliud Kipchoge käytti, kun hän rikkoi kahden tunnin maratonennätyksen Wienissä vuonna 2019. Tälle juoksukengälle Nike antoi kaikkensa. Tämä näkyi tuloksissa.

Nike Air Zoom Winflo 8 – Edulliset


Jos haluat kuluttaa alle 100 euroa juoksukenkäpariin, harkitse Air Zoom Winflo 8:aa. Testaajamme ylistivät aiempia versioita siitä, että ne tarjosivat koko paketin tiukalla budjetilla.


Terra Kiger on Niken huippuluokan polkukenkä, ja se on loistava valinta lyhyempien juoksujen suorittamiseen kivisillä poluilla. Suosittelemme kokeilemaan polkujuoksua ainakin kerran.

Mitkä ovat parhaat Nike juoksukengät?

Tämän vuoden parhaat Niken juoksukengät tällä hetkellä mielestämme ovat Nike Air Zoom Pegasus 38. Pegasus 38 on turvallinen ja luotettava valinta. Pegasus 38:ssa on korkeampi ja leveämpi lesti kuin Pegasus 37:ssä. Niissä on myös reaktiovälipohja, joka tarjoaa loistavan pehmusteen, mutta on kuitenkin edelleen kiinteä ja tarvittavan kova. Tämä tekee Pegasus 38:sta loistavan kaikkeen pitkistä harjoituksista lyhyempiin, nopeampiin juoksutreenihin. Ne ovat loistavat ja moni käyttöiset.

Vaihtoehtoisesti, jos etsit nopeampaa kenkää, joka auttaa sinua saamaan seuraavan ennätyksesi, Nike Air Zoom Tempo Next% on paras valintamme. Ne ovat paljon halvempia kuin Vaporfly Next% 2 tai Alphafly Next% kilpailupäivänä, ja ne tekevät vauhdista ja harjoittelusta todella tehokkaita. Lisäksi voit käyttää niitä lähes kaikilla juoksuillasi niiden monipuolisuuden vuoksi.

Lopuksi, jos kaipaat superpehmustettuja juoksukenkiä hitaita ja helppoja harjoituskilometrejä varten, Nike Zoom X Invincible Run on ihanan pehmustettu juoksukenkä. Olemme käyttäneet niitä lähes kaikilla harjoitusmaileillamme viimeisen vuoden aikana, eikä meillä ole valittamista

Parhaat Nike juoksukengät


Nike Air Zoom Pegasus 39 – Kaikkeen juoksuun

Pegasuksen edellinen sukupolvi koki suuria muutoksia, mutta Peg 39 on suhteellisen pieni päivitys verrattuna niihin. React-välipohja palaa; tämä vaahto pitää painon alhaalla tarjoten samalla herkän tunteen ja kestävän pehmusteen. Se on yhdistetty jalan etuosassa olevaan Zoom Air -yksikköön, joka on sijoitettu lähemmäksi jalkaa, mikä lisää herkkyyttä.

Jalan etuosa on myös hieman leveämpi istuvuuden lisäämiseksi. Yläosan keskijalkanauha luo tiukan tunteen jalkasi ympärille, ja runsaat kumisijoittelut ulkopohjassa varmistavat, että kenkä kestää kovassa käytössä. Tämä Niken juoksukenkä on myös saatavilla plkuversionakin.

Edut
– Leveämpi lesti kuin edellisessä mallissa
– Monipuolinen ja luotettava
 Haitat
– Ylipronaattorit saattavat tarvita enemmän tukea

Nike parhaat juoksukengät

Yhteenveto

Loistavat juoksukengät kaikille juoksijoille, jotka haluavat Niken juoksukengät. Kenkä tunnetaan sen pehmeydestä ja tunteesta, jonka se luo jalalle. Niken luoma laatu näkyy tässäkin kengässä.

5


Nike Air Zoom Alphafly Next% juoksukengät – Maratoniin

Alphafly on Niken juoksukengät, mitä Eliud Kipchoge käytti, kun hän rikkoi kahden tunnin maratonennätyksen Wienissä vuonna 2019. Tälle juoksukengälle Nike antoi kaikkensa, koska he halusivat tietenkin ennätyksen heidän kengillään tehtäväksi. Kaksi Zoom Air -yksikköä jalkaterässä, vielä enemmän ZoomX-vaahtoa kantapäässä, täyspitkä hiilikuitulevy, jonka paksuus vaihtelee kengän koon mukaan, ja uusi ultrakevyt päällinen AtomKnit. Mitä kaikkea tuo tekniikka tekee? Ainakin Kipchogelle se mahdollisti ennätyksen rikkomisen.

Edut
– Todellä hyvä juoksukengät maratoniin
Haitat
– Eivät sovi perinteiseen juoksemiseen
– Eivät sovi aloittelijalle

nike-juoksukengät

Yhteenveto

Jos etsit Niken juoksukenkiä, joilla tulet saavuttamaan seuraavan ennätyksesi, nämä ovat ne. Nike on varmistanut, että nämä juoksukengät sopivat erityisesti maratonaareille.

4

Nike Air Zoom Winflo 8 – Edulliset

Jos haluat kuluttaa alle 100 euroa juoksukenkäpariin, harkitse Air Zoom Winflo 8:aa. Testaajamme ylistivät aiempia versioita siitä, että ne tarjosivat koko paketin tiukalla budjetilla. Juoksukengissä on hengittävä verkko koko jalkaterässä ja Flywire-kaapelit nauhoissa tarjoavat turvallisemman ja tiukemman istuvuuden sekä paremman tuen.

Edut
– Hyvä pito ja monipuolisuus
– Edulliset
– Sopivat aloittelijoille
Haitat
– Ei niin nopea tai kevyt kuin ZoomX- tai React-vaahdolla varustetut kengät

nike-juoksukengät

Yhteenveto

Loistavat juoksukengät Nikeltä, jotka sopivat erityisesti aloittelijoille. Eivät vaadi suurta sijoitusta ja pääset näiden avulla alkuun.

4

Nike Air Zoom Terra Kiger 8 – Polkujuoksuun

Terra Kiger on Niken huippuluokan polkukenkä, ja se on loistava valinta lyhyempien juoksujen suorittamiseen kivisillä poluilla. Uusin versio lisää parannettua pitoa monisuuntaisilla ja märillä poluilla, vaikka se sopii silti paremmin kuivaan maastoon. Muuten se sisältää samat kohokohdat kuin aiemmissa versioissa, mukaan lukien kalliolevy, pehmustettu pohjallineni ja tiukka nauhoitus jalan keskiosassa mukavan istuvuuden takaamiseksi – sekä React-vaahtoa ja Zoom Air -yksikköä kantapäässä hyvän reagoivuuden takaamiseksi.

nike-juoksukengät

Yhteenveto

Polkujuoksuun tarkoitetut juoksukengät. Näiden avulla pysyt polulla etkä, esimerkiksi liukastu.

5

Kuinka valita parhaat Nike juoksukengät sinulle?

nike-juoksukengät

Kun valitset parhaita Niken juoksukenkiä, sinun on mietittävä, kuinka pitkään juokset, kuinka pitkälle olet menossa ja minkä tyyppisellä pinnalla tulet juoksemaan. Juoksukenkien kanssa ei ole yhtä kokoa, mutta tietyt kengät on suunniteltu paremmin eri käyttötarkoituksiin.

Jos esimerkiksi haluat juosta nopeasti kilpailupäivänä, sinun kannattaa luultavasti katsoa Niken kenkiä, joissa on hiilikuitulevyt ja ZoomX-vaahto, jotka on suunniteltu antamaan sinulle tehokkaamman energian palautuksen, kun jalkasi osuu maahan. Jos pidät maastojuoksusta, maantiekengissä ei todennäköisesti ole tarpeeksi pitoa, joten tarvitset juoksukengän, jossa on syvät lovet pohjissa,  jotta et liukastu juostessasi kivisissä tai mutaisissa maastoissa.

Lopuksi on tärkeää saada juoksuaskeluun parhaiten sopiva kenkä. Nykyään juoksumerkit ovat siirtymässä pois “neutraaleista” ja “tukikengistä”, mutta jotkut kengät tarjoavat enemmän tukea. Helpoin tapa testata juoksuaskeleesi on mennä juoksuliikkeeseen ja analysoida askeleesi, mutta jos se ei ole mahdollista, pyydä ystäväsi kuvaamaan sinua tai katso vanhojen kenkien kulutuspinta nähdäksesi, mikä osa juoksukengän pohjasta on kulunut nopeimmin.

Nike juoksukengät kokemuksia

Niken juoksukengät on yleisesti saanut hyviä kokemuksia. Nike tarjoaa laajan valikoiman erilaisia juoksukenkiä, joten kaikille löytyy jokin pari. Hyviä kokemuksia on myös saanut Niken niin sanotut perusmallit, jotka sopivat hyvin aloittelijoille. Ne ovat myös edullisia.

Meidän mielestä Niken juoksukengät tarjoavat varmaa ja hyvää laatua. Tuskin tulet pettymään, kun ostat heidän juoksukengät!

Kirjoittaja

Olen motivoitunut kirjoittaja ja olen intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Juokseminen on ollut intohimonani aina kuntosalilla treenaamisen ohella.

Jaa artikkeli
Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirje on ilmainen eikä se vaadi mitään sitoumuksia. Tulet samaan sähköpostiisi uutiskirjeemme, josta löytää sen kuukauden uusimmat artikkelit. Lisäksi saatamme suositella kuukauden parasta juoksutuotetta!