Juoksuvalmennus verkossa

Jaa artikkeli

Kun haluat aloittaa juoksemisen tai olet jo juossut jonkin aikaa, voit ottaa harjoittelusi seuraavalle tasolle hankkimalla itsellesi juoksuvalmennuksen. Valinnanvaran paljoudesta voi kuitenkin olla vaikea löytää itselle se juuri sopivin.

Me Juoksukunkulla suosittelemme hankkimaan fitfarm juoksuvalmennus ohjelman. Suosittelemme kyseistä valmennusta erityisesti omien positiivisten kokemuksiemme pohjalta. Valmennukseen kuuluu selkeät ja laajat ohjeet, joissa otetaan itse juoksemisen lisäksi huomioon myös juoksijan lihaskunto sekä ruokavalio.

Käsittelemme tässä artikkelissa verkossa tapahtuvan juoksuvalmennuksen hyötyjä ja kerromme miksi valmennus voisi olla hyödyllinen myös juuri sinulle.

Miksi hankkia juoksuvalmennus?

Netistä löytyy tuhansia eri harjoitussuunnitelmia ja valmennuksesta maksaminen voikin sen takia tuntua turhalta hifistelyltä tai luksukselta. Valmennukseen osallistuminen tuo kuitenkin mukanaan tiettyjä etuja ja sen arvo osoittautuukin monille hyvin suureksi. Laadukas juoksuohjelma on alansa asiantuntijoiden tekemä ja pätevä antamaan sinulle henkilökohtaisempaa neuvontaa kuin mitä verkosta löydät.

1. Laadukas juoksuohjelma, joka toimii

Kun sijoitat rahasi laadukkaaseen juoksuohjelmaan, voit luottaa ohjelman toimivuuteen. Käyttäessäsi netistä löytyviä ilmaisia juoksuohjelmia tai kuullessasi vinkkejä ystäviltäsi, et voi olla varma kyseisten vinkkien tai ohjelmien toimivuudesta. Todennäköisesti näistä lähteistä tulevat vinkit myös sivuutat hyvin helposti nimenomaan niihin liittyvän epäluotettavuuden vuoksi. Sijoittamalla hyvään juoksuohjelmaan saat siis varmasti asiantuntijoiden tekemän ohjelman, joka toimii varmasti.

2. Juoksuohjelma pitää sinut motivoituneena

Kaikilla on välillä heikkoja kausia ja motivaation puutetta omien tavoitteidensa kanssa. Monesti heikon jakson tullessa voi lopettaminen tuntua helpommalta vaihtoehdolta ja monet myös lopettavatkin. Niissä tilanteissa, joissa harrastajalta puuttuu laadukas ohjelma, on harjoittelun lopettaminen erityisen helppoa. 

Käyttäessäsi rahaa ohjelmaan haluat kuitenkin hyvin todennäköisesti saada kaiken hyödyn irti sijoittamastasi rahasta, jolloin harjoittelu pysyy helpommin jatkuvana ilman pidempiä taukoja. Laadukas ohjelma pitää sinut samalla myös motivoituneena selkeillä ohjeilla ja takaa jatkuvan kehityksen kertomalla sinulle kuinka paljon sinun tulisi juosta ja milloin sinun kannattaisi juosta.

3. Loukkaantumisten välttäminen

Noudattamalla  juoksuvalmennuksen ohjeita vältät samalla myös turhat loukkaantumiset ja vaivat. Ohjelmaan sisältyvä ruokavalio ja lihaskunto harjoittelu myös auttavat kehoasi jaksamaan juoksun rasituksen, mikä samalla tavoin edesauttaa loukkaantumisten välttämisen.

Fitfarm juoksuvalmennus

Kevät on täällä ja auringonpaiste saa useamman vetämään juoksukengät jalkaan ja lähtemään lenkkipoluille. Tässä kohtaa moni innostuu tekemisestä hurjasti, jolloin juoksuharjoittelun määrä kasvaa paljon, mutta riittävä palautuminen unohtuu herkästi – tällöin tekeminen saattaa loppua hyvinkin lyhyeen. RUN-juoksuvalmennuksesta saat avaimet juoksukunnon monipuoliseen kehittämiseen siten, että motivaatio tekemiseen pysyy yllä ja vältytään turhilta ylilyönneiltä. Lähde siis kanssamme nauttimaan juoksun huumasta!

3 ERI LÄHTÖTASOA – VALITSE OMASI JA SIIRRY TASOLTA TOISELLE VALMENNUKSEN EDETESSÄ!

Juoksuvalmennus
Aloittelija
Juoksuvalmennus
Kehittyjä
Juoksuvalmennus
Etenijä

RUN-juoksuvalmennus™ on verkkovalmennus, joka sopii eritasoisille liikkujille, sillä valmennuksesta löytyy kolme eri tasoista valmennusryhmää lähtötason mukaan. Saat käyttöösi juoksuohjelman sekä juoksua tukevan sali- ja kotitreeniohjelman, sekä juoksijalle suunnitellun ruokavalion. Ohjeet ja valmentajien tuki kulkevat mukanasi kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta!

RUN-juoksuvalmennuksen aikana saat käyttöösi kaikkien ryhmien treeni- ja juoksuohjelmat, joten tason vaihtaminen on mahdollista milloin tahansa.

Treenejä on 5-6 treeniä viikossa riippuen siitä, minkä ryhmän ohjeita lähdet noudattamaan. Ohjelmat on suunniteltu kompakteiksi paketeiksi, ettei aikaa treeneihin ei mene viikossa kohtuuttomasti!

Saat tukea ja apua juoksuvalmennuksen ajaksi valmennuksen kysymys- ja vastausfoorumilta, jossa valmentajat vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

FAQ Juoksuvalmennus verkosssa

Monesti aloittaessamme juoksemista, saatamme innostua hieman liikaa ja juosta pari pitkää lenkkiä, minkä jälkeen jokin paikkamme alkaa kipuilemaan ja juokseminen jää.

RUN-juoksuvalmennuksessa sinun ei tarvitse miettiä, treenaatko liikaa vai liian vähän, sillä valmentajamme ovat suunnitelleet treenit puolestasi ja tehneet ne niin, että kehittymisesi olisi optimaalista.

Valmennuksessa saat myös juoksutreenien lisäksi ohjeet lihasvoimaharjoitteluun sekä treenejäsi ja kehittymistäsi ruokavalion. Näiden lisäksi valmentajamme ovat käytettävissäsi ja tukenasi koko valmennuksen ajan ja voitkin kääntyä heidän puoleensa, mikäli sinulle herää mitään kysymyksiä.

Voit ehdottomasti! Valmennuksessamme on kolme eri tasoista ryhmää ja näistä aloittelija-ryhmä on tarkoitettu juurikin juoksuharrastusta aloittaville.

Voimaharjoittelun avulla voidaan parantaa juoksijan suorituskykyä. Suorituskyvyn paraneminen liittyy esimerkiksi hermolihas-järjestelmän voiman- ja tehontuottokyvyn paranemiseen sekä juoksun tehokkuuden paranemiseen.

Lisäksi tämän avulla pystytään ennaltaehkäisemään ja vähentämään vammoja. Voimaharjoittelun avulla juoksija pystyy myös sietämään suurempia juoksumääriä.

Valmennukseen kuuluu sekä sali-, että kotitreeniohjelma eli lihasvoimatreenit voi tehdä myös kotona!

Saat käyttöösi:

  • Kolme eri tasoista juoksuharjoitteluohjelmaa
  • Juoksuharjoittelua tukevan ruokavalion
  • Kätevän ruoka-ainemuuntimen, jonka avulla ruokavalio on helppo soveltaa omiin mieltymyksiin sopivaksi!
  • Salitreeniohjelman juoksun tueksi
  • Kotitreeniohjelman juoksun tueksi
  • Valmentajien kysymys- ja vastauspalstan (arkipäivisin, valmennuksen virallisen keston ajan)
  • Valmentajien luentoja
  • Facebook-ryhmän

VERKKOVALMENNUKSILLA ON 100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia. Takuun voi käyttää vain yhden kerran.

Kirjoittaja

Olen innokas juoksija ja freelancer-kirjoittaja, joka erikoistuu terveys- ja hyvinvointiaiheisiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten asiakkaiden palvelemisesta ja pyrin aina tuottamaan laadukasta ja informatiivista sisältöä

Jaa artikkeli