Adidas Ultra Boost 22 kokemuksia & arvostelu

Jaa artikkeli

Adidaksen Ultra boost 22 kenkä kuuluu Adidaksen perinteikkäiseen sarjaan, joka on saanut suuren suosion juoksijoiden keskuudessa. Tässä artikkelissa esittelemme kengän ja kerromme käyttäjien siitä saamia kokemuksia.

Niin monipuolisia kuin ne ovatkin, nykypäivän suorituskykyiset Ultraboost-kengät on edelleen suunniteltu ennen kaikkea juoksemiseen.

Joten mikä tekee Ultraboosteista kengät, joista niin monet juoksijat pitävät? Aivan kuten aiemmat versiot, Ultraboost 22 on useiden tiukkojen kulumistestien tulos, jonka ovat suorittaneet todelliset urheilijat, jotka tarvitsevat huippusuorituskykyä juoksukengistään.

Adidas Ultra Boost 22 arvostelu ja kokemuksia

Adidas Ultra Boost 2022

Adidas Ultraboost 22 on erittäin mukava päivittäisen käyttöön sopiva juoksukenkä, joka toimii myös näyttävänä katuvaatteena.

Ultraboost 22 on useiden tiukkojen kulumistestien tulos, jonka ovat suorittaneet todelliset urheilijat, jotka tarvitsevat huippusuorituskykyä juoksukengistään.

Katso naisten kengät tästä!

Droppi (mm):10
Harjoitusalusta:Tie
Paino:333g (Miehet), 289g (Naiset)
Tuki:Neutraali

Ultraboost-juoksukenkä tarjoaa mukavuuden ja optimaalisen energianpalautuksen kaikilla vauhdilla ja etäisyyksillä.

Naisille tarkoitetussa versiossa sen mukana tulee erityisesti profiloitu ulkopohja, joka antaa sille entistä dynaamisemman luonteen. Adidas PRIMEKNIT -päällinen on varustettu pehmeällä pehmusteella kantapään alueella rakkuloiden syntymisen estämiseksi.

BOOST-välipohja antaa sinulle energiaa takaisin joka askeleella, kun taas linear Energy Push System tarjoaa enemmän herkkyyttä kuin koskaan ennen.

Tämän kengän päällinen on valmistettu korkealaatuisesta langasta, joka koostuu vähintään 50 % Parley Ocean Plasticista – kierrätetystä muovijätteestä, joka kerätään syrjäisiltä saarilta, rannoilta ja rannikkoalueilta ennen kuin se pääsee mereen. Loput 50 % langasta on valmistettu kierrätetystä polyesterista.


Adidas Ultra Boost 22 kokemuksia

Istuvuus: Suurimman osan mielestä kengät sopivat täydellisesti. Nilkat tuntuvat erittäin turvallisilta johtuen tavasta, jolla kangas olennaisesti halasi kantapääni. . Yksi asia, jonka käyttäjät ovat huomanneet, oli, että kengissä ei ole ylimääräisiä reikiä yläosassa, joten jos haluat kutoa nauhat niiden läpi tiukemman istuvuuden saamiseksi, niin se ei onnistu näissä kengissä. Mutta kengät tuntuivat riittävän mukavilta ja mukavilta, ettei kukaan tuntenut tarvitsevan tätä ominaisuutta.

Kengän muoto: Se on melko litteä kenkä, joka ei kaareudu juuri ollenkaan. Pehmusteessa on kuitenkin keinumainen muoto. Muoto tuntuu useimpien mielestä todella luonnolliselta tavallisessa askeleessa.

Käyttäjien yleistuntuma kengästä: Yleisesti ottaen Adidas Ultraboost 22 tuntuu erittäin ylellisiltä tennareilta. Pehmustettu, joustava pehmuste varvaslaatikossa saa jaloista turvallisen tuntuiset, tarjoten kuitenkin tarpeeksi joustavuutta, jotta varpaat eivät tuntuneet puristuneilta. Muodon ja tuen on tarkoitus auttaa sinua juoksemaan nopeammin.

Adidas Ultra Boost 22:ta kannattaa ajatella hyvänä sedanina, johon voit turvallisesti luottaa pitkillä matkoilla.

Vakaa alusta ja verkkopäällisen tarkka, joustava lukitus mahdollistavat päivittäisen harjoittelun luottamuksen. Korkeapinoinen pehmustus pitää sinut mukavana pitkillä lenkeillä.

Adidas Ultra Boost 22 ominaisuudet

boost™

Tuhannet ainutlaatuiset kapselit luovat pehmeimmän ja luotettavimman pehmusteen, jonka Adidas on koskaan luonut. Energiakapseleiden innovatiivinen rakenne säilyttää kevyen jousituksen erinomaiset ominaisuudet paremmin kuin mikään muu EVA-jousitus.

Continental™

Erityinen ja erittäin kestävä pohjatyyppi, joka mahdollistaa maksimaalisen pidon sekä kuivilla että märillä pinnoilla.

STRETCHWEB

Kevyt ja joustava kumipohja, joka mukautuu alustaan ​​paremman vakauden saavuttamiseksi.


Plussat ja miinukset

Yleisesti ottaen Adidas Ultraboost 22 ovat todella hyvät kengät ja me juoksukunkulle suosittelemme niitä. Kengän mukavuus ja siinä käytetty teknologia tekevät siitä helposti suositeltavan kengän.

Tästä huolimatta on kengässä kuitenkin myös muutama negatiivinenkin asia, jotka kannattaa huomioida ennen ostopäätöksen tekoa.

Koska kengässä on melko tiukahko varvaslaatikko emme suosittele sitä niille henkilöille, joilla on isot varpaat. Leveän jalkapöydän omaavat henkilöt voivat myös tuntea kengän hieman epämukavaksi.

Plussat

 • Vastaa kokoaan
 • Unenomainen pehmustus
 • Niin kevyt, että unohdat sen olevan olemassa
 • Erinomainen lukitus
 • Näyttää mahtavalta
 • Erittäin suosittu lenkkarina
 • Erinomainen pitkille hitaille lenkkeille
 • Sisäänajoaikaa ei tarvita
 • Ylivoimaista mukavuutta

Miinukset

 • Ei leveämmille jaloille
 • Tiukka varvaslaatikko

Kenelle Adidas Ultraboost 22 juoksukengät sopii?

Paino, iskunvaimennus ja herkkyys: nämä kolme tekijää on suunniteltu tarjoamaan mukavin juoksukokemus, mikä millään kengällä on tarjottavissa jokaisen kilometrien jälkeen.

Adidas Ultraboost 22 sopii siis erityisesti niille juoksijoille, jotka suosivat mukavuutta kaiken muun yli.

Yhteenveto Adidas Ultraboost 22

Adidas Ultraboostilla on pitkä historia SELF’s Sneaker Awardsin voittamisesta. Kengät ovat yleisesti ottaen todella hyvät ja sopivat hyvin monelle juoksijalle.

Kirjoittaja

Olen innokas juoksija ja freelancer-kirjoittaja, joka erikoistuu terveys- ja hyvinvointiaiheisiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten asiakkaiden palvelemisesta ja pyrin aina tuottamaan laadukasta ja informatiivista sisältöä

Jaa artikkeli